שד בלי חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

21/05/2013 | 10:47 | מאת: מורו

שלום אלן, שד ימין שלי מייצר מעט מאוד חלב לעומת שמאל. כשאני שואבת משד ימין אני בקושי מוציאה 60 ואילו משד שמאל אני יכולה להגיע ל100. מה אפשר לעשות?

21/05/2013 | 13:42 | מאת: אלן שיין

היי מורו זה שאת מוציאה 60 מצד אחד זה מעולה. הכל יחסי!! 100 זה הרבה. אבל אם בכל זאת תרצי לייצור יותר בצד ימין הכל תלוי בתדירות וזמ גירוי. תשאבי יותר משם ויהיה לך יותר שם. תניקי בתור צד ראשון ברצף של כמה ארוחות ואז התינוק יכול לעזור בהגברה בצד הזה. זה לא דבר סטטי ואפשר תמיד להגביר. אבל לפי מה שאת כותבת אין בהכרך מחסור. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה