גמילהימגנו מה

דיון מתוך פורום  הנקה

11/05/2013 | 11:37 | מאת: ים

שלום, ביתי בת 9 חודשים החלטתי לגמול אותה בבת אחת מהנקת לילה ובוקר. לאחר שניתקלתי בכאבים וחיפוש פתרונות גיליתי כי עשיתי טעות בקשר אליה וגם בקשר אליי שיש לבצע גמילה בהדרגה. האם אפשר לחזור או שהנזק יהיה גדול יותר, אציין כי היום בבוקר ביקשה ואני לא נתתי כמו כן אוכלת מוצקים

12/05/2013 | 19:28 | מאת: אלן שיין

שלום ים, זה הפיך כמובן. שאין כל נזק להמשיך לתת לה לינוק כפי שהטבע הכתיב. 9 חודשים עדיין לא גיל לגמילה כל עוד תינוקות זקוקים ללפחות 5 מנות של חלב - עד לפחות גיל שנה!!! אם את מפסיקה להיניק אז יש לתת לה תמ"ל וזה חלב פרה לכל דבר . אז יש רק יתרון לחזור להנקה ולא חסרון או "נזקים". בלי הרבה שיניים אי אפשר לאכול כמות מספקת של מוצקים לכן לפי התפתחותה נותנים מוצקים בנוסף למנות החלב שהן בעצם בסיס הכלכלה כי חלב מורכב מכל אבות המזון. אלה גם ההמלצות של משרד הבריאות וכל גורמים רפואיים עולמיים. אחר כך תוכלי לגמול אותה באופן הדרגתי לפי הצורך שלך ושלה - כמו שהרגשת. אין ממש חוקים - ואם בכל זאת את רוצה לגמול אותה - היא תעזור לך בעד זה שהיניקה מונעת גודש. תפחיתי אולי אבל לא לגמרי לגמול עד שאת כבר לא מרגישה כאבים. מסיימים את ההנקה הפחות משמעותית לה ואז מגיעיה לזו שהכי חשובה ואפשר להמשיך כך עד מתי שתחליטי בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה