שינוי גוון הצואה מצהוב לירוק

דיון מתוך פורום  הנקה

10/05/2013 | 16:31 | מאת: דניאלה

שלום רב בני בן חודשיים וחצי וניזון מהנקה בלבד. עד היום בבוקר גוון הצואה היה צהוב חרדלי. היום בשתי יציאות השתנה גוון הצואה לירוק והמרקם נשאר כפי שהיה. יש לציין כי לא שיניתי את התזונה שלי, אם כי הבוקר בעלי ואני הרגשנו לא כל כך טוב וחווינו שלשול קל, יתכן שנגרם מארוחת הערב של אתמול (סלט טונה ביתי). האם העובדה שלא הרגשתי טוב הבוקר כנראה עקב משהו שאכלתי יכולה להשפיע על החלב שבני יונק ובהמשך על היציאות שלו? כמה זמן צריך לעקוב אחרי יציאות אלה ומתי כדאי לפנות לרופא. אגב, בני אינו מפגין איזשהי אי נוחות במהלך היום. תודה

12/05/2013 | 10:32 | מאת: דניאלה

עוד אציין כי אתמול (שבת) היתה יציאה אחת בגוון ירוק והשאר היו צהוב חרדלי. היום בבוקר שוב היתה יציאה בגוון ירוק, מעט רירית. אשמח לתשובה, תודה

12/05/2013 | 19:17 | מאת: אלן שיין

היי דניאלה, אין לזה הרבה משמעות אם אין כל סימן של חולי מצד התינוק. הכל עובר בחלב - ולמרות הכל החלב אם הוא האוכל האופטימלי בכל מקרה. אז יהיו שינויים לעיתים שלא מעוררים דאגה כל עוד הוא ממשיך להינות מההנקה ועולה יפה במשקל. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה