שאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה

30/04/2013 | 10:31 | מאת: מורן

הי אלן, שמעתי לעצתך לחכות עם השאיבה עד 6 שבועות להנקה. כעת אני רוצה לשאוב למצבים בהם אני צריכה למאת מהבית. האם נכון לשלב שאיבה עם הנקה בדרך הבאה: כל אחרי יניקה לשאוב מהשד שממנו התינוק אכל ולא לשאוב לפני שהתינוק אכל מהשד או מהשד השני עד לאכילה הבאה

30/04/2013 | 11:59 | מאת: אלן שיין

היי מורן, אין חוקים. אין דרך אחידה לשאוב וכל אחת מוצאת את הדרך הנכונה עבורה. כולנו מפיקות בקצב קצת שונה וגם מיניקות התדירויות שונות ומגוונות לכן אין כל חוק לגבי זה. יש ללכת לפי ההגיון ומה שמצליח לך. לא צריכים לשאוב באופן סדיר בכל הנקה. אפשר פעם פעמיים ביום לראות מה ההספק. או לשאוב לפני ההנקה כדי לרוקן קצת את השד - כשהוא הכי מלא - ולראות בכמה שאיבות את מגיעה למנה. אחרי שיש מנה או שתיים במקפיא אז את לא חייבת בכלל לשאוב באופן קבוע. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה