כמה זמן לוקח לחלב להתייבש

דיון מתוך פורום  הנקה

26/04/2013 | 16:55 | מאת: גליה

ילדתי לפני שבוע. השדיים התמלאו עד כדי גודש במהלך השבוע, האכלתי ושאבתי במקביל. ביומיים האחרונים כמעט שלא שאבתי ולא אכלתי ולא ישנתי, והגודש נעלם לגמרי עד כדי דלדול מוחלט. אני מרגישה שהחלב נעלם ושאין לי מספיק בשביל התינוקת. האם החלב מתייבש? כמה זמן לוקח לו להיפסק אם לא מקפידים על תזונה ושאיבות?

27/04/2013 | 22:16 | מאת: אלן שיין

שלום גליה את לא אמורה בכלל לשאוב בשלב זה. תזונה נכונה יותר חשובה כדי שתוכלי לתפקד ולאו דווקא ליצירת החלב. בגיל שבוע עליך רק להיניק - והכל מסתדר. אם לא תניקי אז החלב יתייבש - הכל תלוי בגיורי השדיים. תניקי כל הזמן בשבוע הזה וכמות החלב יתרבה. אין לי מספיק מידע להבין מה קורה אצלך - אם את בכלל מיניקה. ואם את לא מיניקה - ורוצה להיניק אז את צריכה להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת שתעזור לאתר בעייה אם אכן יש. תוכלי למצוא יועצת באזור מגוריך באתר של איגוד היועצות: www.iaclc.org.il בברכת שבוע טוב אלן

14/05/2013 | 00:00 | מאת: גליה

תודה רבה אלן!! תשובתך עזרה לי מאוד בשבוע הלחוץ וההיסטרי ההוא. הכול עכשו הרבה יותר טוב, יש הרבה חלב והתינוקת יונקת יפה.

מנהל פורום הנקה