כאבים בשד

דיון מתוך פורום  הנקה

24/04/2013 | 06:47 | מאת: דניאלה

שלום יש לי כאבים מזה יומיים בשד השמאלי בתוך ההילה ובמיוחד שבתי בת החודשיים יונקת ממנו. אני רואה דיוצא חלב בעת ההנקה ויש לי תחושת מלאות. מה זה יכול להיות.והאם זה מהווה בעיה ? האם יש משהו שאוכל לעשות? האם כדאי.לשאוב?

24/04/2013 | 22:52 | מאת: אלן שיין

היי דניאלה, שינוי בתנוחה יכולה לעזור אולי. תדאגי שאת מיניקה אותה שאת נתמכת ולא מחזיקה אותה באוויר. הגוף מתעייף במיוחד הידיים ואז הן יורדות יחד איתה ואז יש משיכה על הפיטמה. אחרי שאת מצמידה אותה דאגי לדחוף כרית בחלל שנוצר מתחת לזרועות שלך. לרוב זאת הסיבה לכאבים בשד. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה