לגבי הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

23/04/2013 | 10:19 | מאת: מרים

היי, בני בן 8 חודשים הפסיק לינוק לפני 5 ימים,בכל פעם שאני מציעה לו לינוק הוא בוכה.למרות שעד עתה היה יונק מעל רבע שעה בכל ארוחה. התייאשתי ונתתי לו בקבוק ובמקביל שואבת. הייתי איתו אצל הרופא ואמר שהוא מצונן שכנראה זו הסיבה שלא יונק או שמגיע לו שיניים. אבקש לקבל המלצות מה ניתן לעשות ע"מ שיחזור לינוק. ממתינה לתשובה

23/04/2013 | 11:34 | מאת: אלן שיין

היי מרים, הצטננות באמת אחד הדברים שמקשים על היניקה. הרופא בוודאי המליץ על מי מלח או משהו לעזור לו לנשום. יחד עם זה צפוי שיפור וחזרה להנקה. תמיד תציעי לו. הוא יקח. את עושה בדיוק מה שעליך לעשות - תשאבי - אפשר לתת לו בספל - עד שיוכל לינוק שוב. השאיבות ישמרו לך על התפוקה! החלמה מהירה. סבלנות וזה יסתדר. בברכה אלן

23/04/2013 | 12:13 | מאת: מרים

אלן היי, כרגע הוא אוכל מבקבוק, האם כדאי לתת לו לאוכל בדרך אחרת לדוג':מכוס,כפית ע"מ שלא יתרגל לבקבוק ולא ירצה לחזור לינוק? נורא קשה ענין השאיבה... שנית, האם גם לאחר שבוע שבועיים יש מצב שהוא יחזור לינוק? אם יש לך פתרונות נוספים אשמח לשמוע. תודה ויום נעים מרים

מנהל פורום הנקה