כאבי גרון וצינון

דיון מתוך פורום  הנקה

19/04/2013 | 19:06 | מאת: מורן

שלום אלן. האם מותר להניק כשחולים? והאם מותר להניק כשלוקחים אנטיביוטיקה? תודה

20/04/2013 | 20:18 | מאת: אלן שיין

היי מורן, כן, תמיד עדיף להיניק מאשר לא להיניק. ההשלכות של חוסר הנקה הן רבות לכן יותר טוב לתינוק להמשיך את הכלכלה שהוא רגיל אליה. וכמובן חלב אם עם קצת תרופה תמיד (אלא אם יש איסור לגבי תרופה מסויימת) יותר בריא מכל תמ"ל. רוב האנטיביוטיקות בטוחות אם ההנקה. אבל יש לבדוק עם הרופא - או באחד המרכזים למדיע על תרופות. 1. אסף הרופא: 08-977-9309 2. בילינסון" 03-937-6911 רפואה שלמה!! אלן

מנהל פורום הנקה