הנקה בלילה

דיון מתוך פורום  הנקה

14/04/2013 | 11:36 | מאת: דניה

שלום אלן, בתי בת שבעה שבועות החלה לישון שש שעות בלילה, האם עלי לשאוב כל שלוש שעות כי לא לפגוע בתפוקת החלב? תודה

14/04/2013 | 15:51 | מאת: אלן שיין

היי דניה, לא - אין צורך. את לא רוצה לייצור יותר ממה שהיא צריכה. לכן עדיף שהגוף יתרגל לכמות שהיא באמת צורכת. אם את מתעוררת עם גודש וכאבים אפשר לשאות קצת עד הקלה. אולי תרצי לרכוש את הספרון שלנו - בו הכל מה שרצוי לדעת כדי להצליח בהנקה - "הנקה,להעניק מהרגע הראשון" 03-6472411. עוזר לסנן דעות סותרות ומבוסס על ממצאים מדעיים. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה