תוסף מדהים להגברת ייצור החלב

דיון מתוך פורום  הנקה

09/04/2013 | 21:57 | מאת: דיקלה

אני אמא לשניים ועם בני הראשון לא הסתדרתי עם ההנקה והחלטתי להפסיק , לפני שלושה חודשים נולד בני השני והחלטתי שהפעם אני לא מוותרת! בשבוע הראשון הלך מעולה ובשבוע השני הילד היה רוב הזמן לא נינוח ורצה לאכול בערך כל שעה! התייעצתי עם אחות טיפת חלב והיא אמרה לי לשאוב ולראות מה מצב החלב, וכשהתחלתי לשאוב הייתי בהלם! אחרי דקה שתיים החלב פשוט נעצר! וכמובן שהקשר הברור הוא לעיפות מצטברת ותזונה לקויה (למי יש כוח בחודשים הראשונים להתעסק עם משהו חוץ מהבייבי המתוק). ואז נחשפתי למוצר מדהים! קפסולות של פירות וירקות נטו! חייבת להודות שהייתי קצת סקפטית אבל אמרתי תוספת משמעותית של פירות וירקות לא יכולה להזיק... ואחרי 4 ימים בלבד מטורף מה שקרה לי בגוף! אני מניקה את הקטנציק במשך 40 דקות ועדיין מרגישה מלאה! החטתי לשאוב, ואחרי הנקה של 40 דקות שאבתי 200!!! בקיצור הקפסולות מדהימות וגם לא יקרות, אשמח להמליץ למי שתירצה. דיקלה 0503900308

10/04/2013 | 08:29 | מאת: אלן שיין

היי דיקלה, אני בדרך כלל מוחקת הודעות מסוג זה - כי אני אחראית לתוכן - וכל דבר שנראה פרסומי - אני לא משאירה אלא אחרי בדיקה. בכל אופן יש כמה דברים בהודעה שלך שהם שגויים מן היסוד והרגשתי צורך להעיר. השאיבה אינה מד בכלל לכמות החלב שהתינוק אוכל. זה מאוד סובייקטיבי - ויש הרבה גורמים שמשפיעים על כמות החלב שנשאב. בכל אופן במקרה שלך - אולי הצליח לך מכמה סיבות עם התכשיר אבל אין תחליף ליעוץ טוב מאשת מקצוע - ובגלל עצה שהאחות נתנה לך ברור שהיא לא בקיאה בנושא הנקה. כמה שזה נשמע אבסורד או לא - אחות זו לא יועצת - ובוודאי לא יועצת הנקה מוסמכת ללא כל תעודה והכשרה פורמלית. לא לכל אחות יש את הידע. לידיעתך. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה