מחסור ברקמת שד

דיון מתוך פורום  הנקה

06/04/2013 | 16:21 | מאת: שלי

לפני מספר שנים עברתי הגדלת חזה בעקבות חזה טובולרי- מחסור ברקמת שד, אני בהריון שני כעת בשבוע 37, בלידה הראשונה הנקתי כחודשיים אבל בכל הנקה היה לי ממש קצת חלב אז בכל הנקה נתתי תוספת של תמל רציתי לדעת האם יש משהו שאני יכולה לעשות בלידה הנוכחית כדי שיהיה לי יותר חלב למרות המחסור ברקמת שד. תודה

06/04/2013 | 22:15 | מאת: אלן שיין

שלום שלי, יש תמיד את ה"חשש" שאין מספיק חלב - וכמובן י סיכוי יותר מציאותי אצלך שבאמת יהיה מחסור. היות ובימים הראשונים תינוות זקוקים למעט מזון אז לא צפוייה בעייה. בשד שהתפתח בצורה רגילה יש גם תופעה שבכל הריון והנקה = יש יותר חלב. אבל שוב הכל מאוד אישי וצריכים לבחון את הדברים לגופו של עניין בבוא הזמן. לדעתי אם תהיי במעקב שבועי של עלייה במשקל - ואת רואה שהתינוק מוציא מספיק חיתולים מלאי שתן אז אולי באמת יהיה יותר. אף אחד לא יכול לנבא. מה שאני למדתי מכל שנות הניסיון הוא שאי אפשר לדעת מראש וצריכים לראות איך הדברים מתפתחים. אפשר לקחת כמוסות - אפשר להזמין אצלנו את המור-מילק של חברת MOTHERLOVE שאומרים שיש תוצאות טובות. אבל גם זה לא בטוח. כדאי לנסות הכל. 03-6472411/ בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה