חימום חלב אם

דיון מתוך פורום  הנקה

06/04/2013 | 00:24 | מאת: אורית

שלום רב.רציתי לשאול כיצד עלי לחמם חלב ששאבתי ואחסני במקרר. האם ניתן להוציא מהמקרר ולתת לו לשהות בחוץ כשעתיים עד שיגיע לטמפרטורת החדר?או שהעובדה שהוא היה במקרר מחייבת אותי להוציאו ממש לפני השימוש ולחמם במים חמים? תודה אורית

06/04/2013 | 22:11 | מאת: אלן שיין

שלום אורית,\ זה לא ממש מדע מדוייק - אבל אפשר להשאיר חלב אם כמה שעות בחוץ - ואפשר גם להשאיר אותו עד מספר דקות לפני השימוש ואז להניח אותו במים חמים. אין דרך יותר נכונה - היתרון להשאיר אותו בקירור הוא שאי אפשר לדעת בדיוק מתי התינוק יאכל. אלן

מנהל פורום הנקה