גזים והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

02/04/2013 | 16:03 | מאת: מיטל

היי, הבן שלי בן שלושה שבועות, בהנקה בלעדית. בימים האחרונים, הוא לא כל כך נינוח ועושה רושם שיש לו גזים. בעלי טוען שאם ניתן לו בקבוק של תחליף עדין (אקסטרא קר/ קומפורט), זה יקל עליו. אני טוענת שאין דבר שמתעכל טוב יותר מחלב אם. אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא. תודה, מיטל.

02/04/2013 | 19:29 | מאת: אלן שיין

היי מיטל, אני איתך. אין דבר יותר מתאים לתינוקות שלנו מאשר חלב אם. הרבה תינוקות סובלים מגזים אבל זה בגלל המעבר לאכילה בצורה אחרת מאשר ברחם. לוקח זמן עד שהגוף מסתגל ומתרגל. חבל לתת אוכל סינטטי לכל דבר - לתינוק כזה קטן ורך. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה