התינוקת לא רגועה נראה שצריכה יותר מזון

דיון מתוך פורום  הנקה

29/03/2013 | 15:52 | מאת: מירב

יש לי תינוקת בת שלושה שבועות היא לא רגועה ונראה שהיא תמיד רעבה למרות שהיא יונקת יפה ואני מרגישה שיש לי מספיק חלב בשבילה עדין היא נרגעת רק אם אני נותנת לה תוספת מבקבוק, עם זאת היא פולטת המון מה שכנראה מעיד שאני מעמיסה עליה אוכל , אבל למה בכל זאת מה שמרגיעה אותה זה רק התוספת חלב ? מה עושים ?

30/03/2013 | 20:55 | מאת: אלן שיין

היי מירב, אין לך בעייה כמותית בשלב זה - אבל תהיה לך אם תתני תוספת של פורמולה. היא לא רגועה כי היא בת 3 שבועות. המדד הוא אם היא נרגעת כל פעם ליד השד אז אין לך בעייה כמותית וזו בעייה אחרת - רוב התינוקות בגיל הזה עדיין לא רגילים להיות בנפרד מאיתנו - אז ברגע ששמים אותם במיטה או עריסה - בוכים - מחפדים. לא רוצים ולא יודעים איך להיות לבד. זה עניין של זמן והדבר הכי נכון הוא להחזיק אותה על הידיים - כמה שהיא צריכה. וגם אם ההנקה מרגיעה אותה אז אין בעייה להיניק אותה - כמה שהיא מבקשת. זה לא פינוק זה השרדות. זה כמובן נכון לגבי תינוק שנולד בזמן - משקל תקין ועולה באופן סדיר (200 גרם לשבוע)........זה ישתנה עם הזמן. כדי ללמוד עוד לגבי השבועות הראשונים יש ספרון "הנקה-להעניק מהרגע הראשון" שניתן להזמין בטל: 03-6472411. בברכת חג שמח אלן

מנהל פורום הנקה