אימון רטט להרזיה והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

27/03/2013 | 10:36 | מאת: ליטל

הי, אני אחרי קיסרי, מניקה 3 חודשים, ההנקה מבוססת, וברצוני להמשיך ולהיניק לפחות שנה (חמסה חמסה). אני מעוניינת להתחיל באימון רטט, שאמור לסייע (אולי) למיצוק העור ולחיזוק השרירים ומבוסס על תנודות מהירות של המכונה שגורמות לשריר להתכווץ רפלקסיבית. זה מכשיר שעומדים עליו,ככה שכל הגוף מטולטל - טלטול קטן אבל אינטנסיבי, ממש רעד אינטנסיבי. שאלתי היא - האם ניתן להשתמש במכשיר זה מבלי לפגוע באספקת החלב? ואם אחליט לנסות, האם יש סיכוי שבמידה ואגלה שיש פגיעה בחלב זה יהיה בלתי הפיך? יועצת ההנקה שלי לא ידעה לומר וכך גם רופא הנשים. אודה לתשובתכן וחג שמח, ליטל

28/03/2013 | 09:09 | מאת: אלן שיין

היי ליטל, תדעתי יש יותר סיכון בגלל הניתוח - מאשר הנקה. אין כל איסור - לגבי השיטה הזאת - באופן כללי זה לא צריך להפריע להנקה. אבל אם בכל זאת את מרגישה שינוי כלשהוא - זה תמיד הפיך. כדאי לך להתיעץ עם רופא כירורג לגבי אזור הניתוח ואם אין כל השלחכה לשיטה זו אלן

28/03/2013 | 17:21 | מאת: ליטל

מנהל פורום הנקה