האם יש לי מעט חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

24/03/2013 | 22:40 | מאת: שחף

התינוקת שלי בת שבוע וחצי. כל פעם אני מניקה משד אחר. למרות זאת אני מרגישה כאילו בשד אחד יש לי יותר חלב ואילו כשהיא יונקת מהשני היא לא שובעת. האם ייתכן שיש לי פחות חלב בצד אחד? מה ניתן לעשות? תודה!

25/03/2013 | 15:55 | מאת: אלן שיין

היי שחף, בגלל הסיבה של חוסר איזון בהתחלה רצוי ומומלץ להיניק משני הצדדים .......אחרי צד ראשון עושים הפסקה - החתלה (גם מעיר אם הוא ישנון) מחכים עד סימן שוב שרעב או חוסר סבלני ומציעים צד שני. בעד זה שאת מיניקה משניהם - את מייצרת יותר והיא אוכלת יותר. יש לנו ספרון הדרכה עם הביסוס המדעי לכך וכמובן הרבה יותר מידע. כל אחד אומר משהוא אחר אז הספרון עושה סדר. ניתן להזמין "הנקה-להעניק מהרגע הראשון" בטל: 03-6472411. או לבוא לקחת הדר יוסף - תל אביב) בגיל הזה עדיין לא הגעת לתפוקה מירבית. ההנקה מתבססת רק לאחר כ-6 שבועות.....תני לזה זמן. כל עוד היא רגועה על השד - יש מספיק. אם היא לא יורדת אז יכול להיות שיש עוד סיבות אבל זה כבר עניין של ביקור אצל יועצת כדי שתראה איך את מיניקה. תוכלי למצוא יועצת באזורך באתר של האיגוד: www.iaclc.org.il חג שמח. אלן

מנהל פורום הנקה