בהמשך לתשובה של אלן- הבהרה.

דיון מתוך פורום  הנקה

22/03/2013 | 16:10 | מאת: גילגולית

הייתי מודאגת בעבר לגבי העליה במשקל. אך היא עלתה אחוזונים מאחוזון 24 לאחוזון 34 שזו האחוזון בו נולדה. השאלה שלי היא על הלילה ואחדד אותה: האם הנקה פעם בלילה לא מורידה את ייצור החלב? ושאלה נוספת האם תוספת סימילאק בערב פעם אחת ביום תפגע בהנקה? תודה

24/03/2013 | 14:08 | מאת: אלן שיין

שלום לך ככל שאת מיניקה פחות יש פחות חלב. ככל שאת מיניקה או שואבת זה מגביר את כמות החלב. בגלל זה מתן פורמולה מורידה את התפוקה ויותר טוב ובריא לשאוב ולתת מנה של חלב שאוב אם בכלל. כשנותנים מנת חלב בבקבוק (לא חשוב איזה חלב) התינוק ת אוכלת פחות פעמים אולי כי המנה גדולה בבקבוק מאשר יניקה ישרה - שזה גם גורם לפחות תפוקה. בברכת חג שמח. אלן

מנהל פורום הנקה