הנקה בהריון

דיון מתוך פורום  הנקה

22/03/2013 | 10:04 | מאת: מיטל

אני מקבלת מידע סותר לגבי המשך הנקה לילדתי הראשונה כהתבשרתי כעת שאני בהריון. האם יש איסור על הנקה בהריון ?

22/03/2013 | 12:03 | מאת: אלן שיין

היי מיטל, אין כל הוכחה או ממצאים מדעיים שהנקה מסכנת הריון. הרבה נשים מגלות שהן בהריון (ויש כאלה שלא מגלות עד מאוחר!!) ומיניקות. יש סיכון מסויים של הפלה טבעית בכל הריון אבל זה לא יהיה בגלל ההנקה. יש אימהות שמיניקות 2 אפילו 3 תינוקות בו זמנית!!! כמובן הגדול מן הסתם יצטרך להבין שהוא זה שיעמור בתור!! את יכולה לקרא על זה באינטרנט - חפשי בגוגל הריון והנקה או באנגלית יש הרבה חומר - breastfeeding and pregnancy בהצלחה וברכת חג שמח!! אלן

מנהל פורום הנקה