ניטרול וסת

דיון מתוך פורום  הנקה

19/03/2013 | 19:08 | מאת: אורה

אני מאחוז המועט של הנשים שמקבלות מחזור כמעט סדיר גם בתקופת הנקה, [7 הנקות ב"ה], והדבר מפריע לי משתי סיבות אחת מובנת מאוד [אני נשואה] והשני שבעת קבלת המחזור הילד משגע את השכל כאילו הוא לא אוהב את האוכל, כנראה שהטעם משתנה. האם יש דרך לגרום לכך שאהיה כרוב הנשים שההקנה עוצרת להם את המחזור

21/03/2013 | 16:58 | מאת: אלן שיין

היי אורה, את לא במיעוט ואין כל ממצאים מדעיים לגבי אחוז הנשים שמקבלות וסת בזמן ההנקה. לדעתי הרוב כן מקבלות. מה שכן - גם עם 7 הנקות ביום - אם את משתמשת במוצץ מלאכותי ולא ישנה עם התינוק ומיניקה בלי לשים לב במשך הלילה - זה לא ממש נחשב "הנקה מלאה" ... אני לא רופאת נשים - ולא נראה לי שיש מה לעשות לגבי זה אבל את יכולה לשאול את הרופא. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה