איך להגביר כמות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

18/03/2013 | 16:30 | מאת: YASMIN

שלום אלן, קודם כל רציתי להגיד לך תודה רבה על הספר שאני הזמנתי ממך, לחזור לעבודה ולהמשיך להניק, הוא מאוד עזר לי. בתי בת 5.5 חודשים, אני ממשיכה להניק אותה. אני חזרתי לעבודה, אז אני מניקה אותה בבוקר, במהלך היום כשאני לא נמצאת פעם אחת היא לוקחת חלב שואב שאני שואבת בעבודה( בעבודה יש לי אפשרות לישאוב רק פעם 1), + פעם שני-פורמולה נאוקייט, כי היא אלרגית לחלבון של חלב פרה. בערב כשאני חוזרת אני מניקה אותה וגם בלילה לפי הדרישה. כשהייתי שואבת בעבודה הייתי מצליחה לשאוב בין 130-170 CC , בשבוע אחרון בקושי אני מצליחה לשאוב את 100 CC.גם כשאני חוזרת הביתה מעבודה אני מרגישה ששד שלי רייק. אני אוכלת מסודר וגם שותה מספיק. אני מאוד רוצה להמשיך להניק אותה אבל אני חייבת להגביר את הכמות החלב שגוף יוצר. איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש תכשירים שאני יכולה לקחת? שמעתי על כמוסות של חילבה, מה דעתך על זה?

21/03/2013 | 15:08 | מאת: אלן שיין

היי יסמין, יש לנו כמוסות של MORE MILK של MOTHERLOVE ויחד עם זה כדאי לך להגביר שאיבות - מתי שמזדמן לך. זה לא חייב להיות בשעות העבודה. הכמות יורדת כי את מיניקה הרבה פחות מקודם. זה לא אומר שאין לך מספיק עבורה כי יש. רק קשה יותר לשאוב. את יכולה לפני שאת מיניקה אותה בבוקר אפילו כדי להגביר. ואז להיניק אותה. אין חוקים. תוכלי להזמין את התכשיר בטל: 03-6472411. נשלח לך. בברכת חג שמח! אלן

מנהל פורום הנקה