שאיבה לקראת חזרה לעבוד-ירידה בחלב

דיון מתוך פורום  הנקה

18/03/2013 | 07:49 | מאת: איה

בוקר טוב. בתי בת 5 חודשים. עד כה יונקת הנקה מלאה בלבד (לפעמים בקבוק שאוב). אני חוזרת לעבוד בעוד שבועיים ורוצה לצבור כמה שניתן שקיות חלב שאוב ומתכננת לשאוב גם בעבודה (חוששת שיהיה קשה מאוד לעמוד בזה בגלל אופי העבודה). ביומיים האחרונים שמתי לב שכשאני שואבת יוצא ממש מעט (שאיבה ראשונה כ-60, אחרי שעה במאמץ גדול 40) עד לאחרונה שאבתי כ 100 בשאיבה אחת. בנוסף בתי כנראה כבר צורכת יותר כמות כשהיא מסיימת בקבוק של 100 היא בוכה כנראה לעוד. איך אתליח להגביר את יצור החלב כך שאוכל להכין מנות לפחות לימים הראשונים של העבודה מראש? אציין שבהנקה נראה שהיא אוכלת כמה שצריכה כי אין בכי אחרי וכל הסימנים האחרים בסדר. תודה רבה

21/03/2013 | 15:04 | מאת: אלן שיין

היי איה, בספרון שלנו החדש - :"לחזור לעבודה להמשיך בהנקה" כתבנו את כל התורה השלמה לחזור לעבודה, שאיבות , חסון, והרבה טיפים ועצות מועילות. אבל בקצרה - אין לך מה לחשוש. תשאבי כאות נפשך מתי שתרצי אפילו כל שעה ל10 דקות ותתחילי תצבור מנות. תינוקות אוכלים יותר בבקבוק מאשר ביניקה אז נראה לך שהיא צריכה יותר. אבל אם מאכילים אותה איטי יותר - החלב יספק אותה. אוכלים גם יותר מידי מהר! ואז כמובן שמבקשים עוד כי עדיין לא מספיקה להרגיש את השובע. את יכולה להזמין בטל: 03-6472411. נשלח אליך בדואר. יש לזכור שהחלב מתחדש כל רבע-חצי שעה כך שאין חשש שלא יספיק להנקה הבאה. הכל דינמי ומשתנה - גם הלחץ משפיע. בהצלחה וחג שמח אלן

מנהל פורום הנקה