גודש

דיון מתוך פורום  הנקה

17/03/2013 | 21:30 | מאת: שוש

הבן שלי בן שמונה חודשים יונק הנקה מלאה מלאה. לא מתלהב ממוצקים בחודשיים האחרונים יש לי מידי פעם גודש בשד אחד (כל פעם באחר) זה כואב מאד ויש לי תחושה כאילו נסתמה צינורית .יש גם נקודה לבנה על הפטמה. מה אפשר לעשות כדי להקל? ואיך ניתן למנוע מצב כזה? אגב בחודשיםפ הראשונים גם היה לי גודש אבל אז השד התרוקן מעצמו הייתי מתרטבת כולי. למה עכשיו זה לא קורה ? תודה על הכל .התמיכה שלך עוזרת לי מאד להמשיך להניק....

21/03/2013 | 14:20 | מאת: אלן שיין

היי שוש, אם יש נקודה לבנה זה באמת מעיד על סתימה. לפעמים שינוי תנוחה מחשרר .....גם אם הנקת עד כה מצד אחת בלבד כדאי לנסות 2 כדי לרוקן יותר טוב ולעיתים יותר קרובות. זה מונע. זה משתנה כי אנחנו וגם התינוק דינמיים עם שינויים כל הזמן. שמחה שאת נעזרת ונהנית מהפורום. ברכת חג שמח אלן

מנהל פורום הנקה