חזרתי מחו"ל אך לא אוכל לענות באופן סדיר

דיון מתוך פורום  הנקה

16/03/2013 | 19:40 | מאת: אלן שיין

עד אחרי פסח. מקוה בין עדי ןביני נצליח לעמוד בקצב. מאחלת חג שמח!! אלן

17/03/2013 | 10:32 | מאת: מערבולת

הי, את יכולה לענות לי על השאלה משבוע שעבר (כאן בהמשך הפורום קצת למטה) איך מפסיקים הנקה בהריון? תודה מראש.

17/03/2013 | 12:33 | מאת: אלן שיין

שלום לך. הריון זה לא סיבה להפסיק את ההנקה אלא אם זה מפריע לך. אין כל בעייה בהמשך הנקה גם עד אחרי הלידה ומעבר לה. הכל תלוי בך. תשאלי את עצמך מתי היית רוצה להפסיק ללא הריון - ותוכלי להגשים את התוכנית. הקטנה לא אשמה שיש עוד תינוק בדרך ועדיין יכולה להינות רבות מהיתרונות של ההנקה. אם בכל זאת את רוצה להפסיק אז תתצחילי עם היניקה הפחות חשובה לה (הכל חשוב - אבל תחשבי איזה הכי קלה לך לעמוד על שלך. *) היא עדיין קטנה בכדי לדבר איתה אבל עוד קצת זמן ותוכלי להסביר. שהיא תבין אבל זה מוקדם לזה. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה