שאיבה תוך כדי הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

13/03/2013 | 11:36 | מאת: נטלי

שלום, אני מניקה מלא אבל אני רוצה גם לשאוב למקרים שאני משאירה את הילדה עם האבא או הסבתא לכמה שעות, איך עושים את זה בלי לפגוע באספקת החלב שלה?

16/03/2013 | 19:42 | מאת: אלן שיין

היי נטלי, אפשר לשאוב מתי שתרצי - וכשאת מדלגת על הנקה לדאוג לרוקן אם יהיה לך גודש. אני ועדי הוצאנו ספרון שלם בנושא הזה: לחזור לעבודה להמשיך בהנקה - " שניתן להזמין בטל: 03-6472411. מענה אנושי 24 שעות. ישלח בדואר. יש את כל מה שצריכים לדעת לגבי שאיבה ואחסון חלב. אם את עושה את זה מידי פעם ולא באופן קבוע בכלל אין מה לדאוג. זה לא יפגע. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה