שאיבות - מתי?

דיון מתוך פורום  הנקה

12/03/2013 | 19:59 | מאת: מעיין

היי, אני רוצה להתחיל לשאוב כדי שאוכל להשאיר את הקטן עם אמא שלי או בעלי לכמה שעות. כרגע אני מניקה הנקה מלאה, הקטן בן חודש וחצי. השאלה - מתי לשאוב? מתי הכי כדאי מבחינת כמות החלב? ומתי מהבחינה שאני מניקה כל 3 שעות, אז מתי להוציא גם חלב? אני מניקה מ2 הצדדים בכל הנקה. תודה רבה :)

17/03/2013 | 12:29 | מאת: אלן שיין

היי מעיין, אין חוקים יש רק המלצות וניסוי וטעייה. אם את שואבת מידי פעם ולא באופ]ן סדיר זה לא יפגע. הוצאנו ספרון עם כל מה שצריכים לעת על שאיבה ואחסון - ניתן להזמין במוקד: 03-6472411/ישלח בדואר. את יכולןה למשל להיניק מצד אחד בארוחה אחת ובמקום להציע צד שני אז להציע את אותו צד במקום. כך צד השני ישאר לשאיבה לאחר ההנקה. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה