עלייה איטית במשקל

דיון מתוך פורום  הנקה

08/03/2013 | 07:41 | מאת: דנה

הי בתי בת כמעט חודשיים שוקלת בשקילה אחרונה בחודש וחצי 3.5 קילו לערך. היא נולדה 3 השתחררה 2.8 וצנחה די מהר ל-2.5 בשל לשון קשורה. התרנו את הלשון וראיתי יועצת הנקה התפיסה נכונה והיניקה טובים. בסך הכל היא עלתה קג בחודש מ-2.5 ועד 3.5 אבל העלייה לאחרונה היא איטית של 100-150 גרם בשבוע. אני מוסיפה קצת בקבוקים ולאחרונה בלחץ טיפת חלב כמובן התחלתי להוסיף עוד יותר, מ-3 בקבוקים של 60 מ"ל מנסה להעות אותם ל-90 מ"ל. בסך הכל לפי נוסחאות של משקל*150 חלקי 8 היא מקבלת מההנקה את מה שהיא צריכה (יוצא 65 מ"ל ובשאיבה יוצא לי קצת יותר). אבל ההנקה ארוכה לעתים גם שעה, בדרך כלל חצי שעה ארבעים דקות. ההוספה של הבקבוקים (אחרי הנקה, לא במקום) גורמת לה לינוק פחות וגם היא ממש משתנקת ומאדימה כשהיא שותה מבקבוק ניכר שזה קשה לה ואני ממש "מפוצצת" אותה. מצד שני הילדה נולדה באחוזון 50 ועכשיו היא הכי למטה אחרי שהתחילה בכלל מתחת לטבלה. יש לך איזשהן הצעות אולי?קשה לי מאוד שכל היום שלי סובב סביב האוכל שלה עד כמה שאני לא רוצה לוותר על ההנקה..תודה רבה

08/03/2013 | 17:46 | מאת: עדי יותם

זו אכן עלייה איטית ונשמע שהיא גם לא מסתדרת היטב עם שילוב הבקבוקים וההנקה. אני מציעה לך להיפגש בהקדם שוב עם יועצת כדי לעשות סדר ולברר מדוע יש עדיין צורך בבקבוקים. לפעמים הקשר בלשון מתחבר מחדש. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה