ארוחות קצרות

דיון מתוך פורום  הנקה

02/03/2013 | 18:31 | מאת: רוני

שלום, התינוקת שלי בת 5 חודשים ועולה במשקל יפה - כבר 7.100 קג לאחרונה ניסיתי להאריך את זמני ההנקה על מנת ליצור פער ולנסות לגרום לה לישון לילה שלם (מתעוררת בדרך כלל פעם אחת לעיתים גם פעמיים) ושמתי לב שההנקות לא עולות על 10 דק'... האם נורמלי? איך בכל זאת ניתן להאריך אותן? חשוב לציין שהיא מצליחה לפתוח פער של 3-4 שעות בין הנקה להנקה.

04/03/2013 | 23:01 | מאת: עדי יותם

את מתארת התנהגות נורמלית של תינוקות בגיל זה ונשמע שלא חסר לה כלום :) אפשר לנסות במקום לרווח הנקות לעודד הירדמות עצמאית (אבל בלי בכי ומלחמות...). אולי יעזור לך לדעת שהתעוררויות הלילה מגינות על תינוקות מפני מוות בעריסה. עם הזמן זה חולף.

מנהל פורום הנקה