התייעצות - בהמשך להודעה מתחילת החודש

דיון מתוך פורום  הנקה

28/02/2013 | 13:40 | מאת: מישהי

היי, להלן הודעתי הקודמת: שלום רב, אני בהריון שבוע 34. את בני הראשון הנקתי שנתיים וקצת ואחרי הפסקה של שלושה חודשים נכנסתי להריון. מאז שהפסקתי בהנקה הפיטמות עצמן התכסו בשיכבה חומה עבה מאוד. השיכבה הזאת נופלת לאט לאט אבל עדיין חלק גדול מהפיטמה מכוסה איתה. אני חוששת שהתינוק שיוולד לא יוכל לינוק ככה. מה ממומלץ לעשות (כואב להוריד את זה) ומה זה בכלל השיכבה הזאת? תודה רבה על העזרה! עכשיו אני כבר בשבוע 38 וניסיתי לעשות את המים החמימים עם שמן הזית. כפי שהמלצתן לי, אחרי שראיתי שלא עוזר הלכתי לרופאת עור.לפי דבריה של הרופאה מדובר בסבוראיק קרטוזות (עיבוי העור). היא לא חושבת שיש סיכוי שיסתדר לפני הלידה. היא נתנתה לי משחה ואמרה לי לנסות למרוח אותה או שמן זית לרכך את המקום. מה ניתן לעשות על מנת להצליח בהנקה עם תופעה כזאת. ההנקה מאוד מאוד חשובה לי. רב תודות!

02/03/2013 | 09:12 | מאת: עדי יותם

נשמע מלחיץ! אין לי מידע על המצב הזה ואני ממליצה לך לגשת לרופא נוסף שאולי יהיה לו פתרון אחר. אם אין בעיה להניק במצב זה (במובן של הידבקות התינוק או החמרת המצב אצלך) אני משערת שלא צפוי שתיתקלי בקשיים מיוחדים. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה