הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

25/02/2013 | 21:26 | מאת: אמיליה

שלום אני בהריון ראשון נדבקתי בווירוס cmv הדבקות ראשונה ואחרי ליידה של תינוקות בריאה לא הנקתי, היום אני בהריון שני מלידה עברה שנה . השאלה שלי האם אני יוכל להניק את התינוקת שלי אחרי ליידה ? הווירוס כבר לא יפגע בה? איך אני יבדוק עם החלב כבר לא נגועה?

02/03/2013 | 08:59 | מאת: עדי יותם

אין שום בעיה להניק עם CMV וגם בילדה הראשונה לא היתה סיבה להימנע מהנקה. החשש הוא מהדבקה של העובר במהלך ההריון או במקרה של פג קטן במיוחד (עד שבוע 32 ומתחת ל-1.5 ק"ג. אני מניחה שעברת בדיקות דם שמראות אם כרגע את שוב חולה. שיהיה בשעה טובה ובקלות!

מנהל פורום הנקה