הנקה בגיל מאוחר

דיון מתוך פורום  הנקה

25/02/2013 | 18:55 | מאת: רינת

שלום רב, אני עדיין מניקה את ביתי בת השנתיים ו3 חודשים בעיקר לפני השינה או סתם בשביל פינוק . כמובן שמקבלת חוץ מזה תפריט מלא. האם יש יתרונות להנקה בגיל זה?האם עדיין עוברים נוגדנים ? והאם זה משמין? בברכה רינת

27/02/2013 | 07:57 | מאת: עדי יותם

איזה יופי שאת עדיין מניקה! כן, ודאי שיש יתרונות להנקה, בכל גיל. החלב שלך מתאים כרגע לגיל שלה והרכבו אופטימלי עבורה. אנו יודעים שלאחר גיל שנה ריכוז הנוגדנים בחלב מזנק - מפני שהתינוקות כבר חשופים ליותר מחוללי מחלה ויונקים פחות. ממש לא משמין... כאמור, ההרכב אופטימלי עבורה. אם היתה שותה חלב פרה, האם עדיין היית שואלת אם החלב משמין?... בגדול, ההנקה מגינה על ילדים מפני השמנת יתר (כמובן שזה לא אומר שאפשר ששאר התזונה תהיה ממתקים ולא יעסקו מספיק בפעילות גופנית...). המשיכו ליהנות!

27/02/2013 | 14:39 | מאת: כן ...אבל

גם אני עדיין מתנהלת ממש כמוך אבל רוצה לדעת איך מפסיקים להניק כול הזמן אמרו לי שהיא תפסיק לבד לבקש וזה ממש לא הכוון שלה ..האם להפסיק בעצמי או לחכות שיימאס לה? ברור לי שעד מסיבת הגיוס זה יקרה אבל איך מגיעים לזה לפני כן

מנהל פורום הנקה