נפיחות ציצי לאחר ייבוש

דיון מתוך פורום  הנקה

24/02/2013 | 09:41 | מאת: טיטי

בוקר טוב לפני כשבועיים לקחתי כדורים לייבוש ציצי ואכן נראה כי החלב התייבש אך הציצים נראים עדיין נפוחים וגדולים . מניסיון עם בתי הראשונה לאחר ייבוש החזה שחי קטן רק אינני זוכרת לאחר כמה זמן. אבקש לדעת כמה זמן לוקח לנפיחות בציצים לרדת לאחר ייבושם והאם עלי כרוב על הציצי יכול לזרז את התהליך ?

26/02/2013 | 22:49 | מאת: עדי יותם

צריך לשים לב שלא נוצר גודש שמתפתח לדלקת. עלי כרוב ואף רצוי לסחוט מעט ידנית או לשאוב עד להקלה אם המלאות מציקה לך. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה