כמה זמן לוקח ליין להתנדף??

דיון מתוך פורום  הנקה

22/02/2013 | 13:59 | מאת: מירב

הי אלן אתמול הייתי במסיבת פורים ושתית 3 כוסות יין כשכמובן שאבתי קודם , אחרי כמעט 6 שעות מזמן שתיית הייןההנקתי בלי לשאוב ולזרוק את החלב האם קיים אלכוהול בחלב שהיה בשד או שזה מתנדף גם מהגוף וגם מהחלב אני מציינת גם שבשעה האחרונה של הבילוי שתיתי לפחות 5-6 כוסות מים . מה באמת החוקים לגבי אלכוהול כמה זמן הוא מתנדף מהגוף והאם יש צורך לשאוב ולזרוק גם אחרי כמעט שש שעות?

23/02/2013 | 22:14 | מאת: עדי יותם

נשמע שעשית חיים :) וטוב שכך! יש מחשבון אלכוהול בהנקה, תוכלי להיעזר בו: http://www.obfocus.com/calculators/alcoholinmilk.htm

מנהל פורום הנקה