כאב בשד

דיון מתוך פורום  הנקה

21/02/2013 | 08:53 | מאת: אוריה

הי, יש לי תינוק גדול יחסית (בן שנה וחודשיים) שיונק מעט, כ-2-3 ביום. ביומיים האחרונים אני מרגישה כאב בשד הימני בחלק העליון, זה לא כואב מאוד אבל זה מרגיש כמו מכה של סימן כחול, כשנוגעים או לוחצים על האזור זה כאב חד וחזק. לא קיבלתי מכה באזור ובזמן הנקה אני לא מרגישה כאב. זה נשמע מוכר ? תודה, אוריה.

23/02/2013 | 22:26 | מאת: עדי יותם

כל הכבוד על ההנקה הממושכת! אם אין סימפטומים נוספים (חולשה, חום) אני מציעה שתתייעצי עם כירורג שד. ייתכן שפשוט ישנת על הצד הזה או השתמשת בחזייה הדוקה אבל כירורג שיראה וירגיש את האזור יוכל לסייע יותר באבחון. בהצלחה ואנא עדכני.

מנהל פורום הנקה