הנקה אחרי ניתוח בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  הנקה

19/02/2013 | 16:23 | מאת: ענה

שלום רב! אני אמא לתינוקת בת כמעט שלושה חודשים. התינוקת יונקת הנקה מלאה ומאז התבססות ההנקה אנחנו נותנים חלב אם שאוב בבקבוק אחת ליומיים (ארוחה אחת ביומיים שזניתנת על-ידי האבא). אני נאלצת לעבור ניתוח בהרדמה מלאה ומאוד חוששת משיבוש ההנקה בעקבות העניין עהאם אוכל להניק ביום של הניתוח, אחרי ההרדמה? ואם לא - מתי ניתן יהיה לחזור להניק?

19/02/2013 | 22:02 | מאת: עדי יותם

ברגע שאת מרגישה ערנית ובפוקוס - זה סימן שאין יותר חומרי הרדמה בריכוז משמעותי בדמך, ואת יכולה להניק. את יכולה לבקש מהצוות הרפואי את שמות התרופות והמינון שתקבלי, ולהתקשר למרכז הטרטולוגי בבי"ח בילינסון, שם יוכלו לוודא עבורך את העניין. אם יש אפשרות שהתינוקת תהיה איתך ממש עד להרדמה ותינק זמן קצר קודם לכן, ושוב כשאת יוצאת מן הניתוח, תוכלי לצמצם למינימום את ההפרעה להנקה. בהצלחה והחלמה מהירה!

מנהל פורום הנקה