חוזרת לעבודה וצריכה עזרה במידי!!!

דיון מתוך פורום  הנקה

14/02/2013 | 13:29 | מאת: לינה

שלום, בני בן 6 חודשים ואני מניקה אותו הנקה מלאה לאחרונה התחלתי לתת גם פירות וירקות. בשבוע הבא אני חוזרת לעבודה ולא יהיה לי היכן להניק כרגע מדי פעם אני שואבת כדי שיהיה מה לתת לו, מה לעשות? אם אני לא ישאב 9 שעות האם זה עלול לפגוע לי בהנקה? אינני רוצה להפסיק את ההנקה. בילד הראשון לא הצלחתי להניק וכעת אני מצליחה מה לעשות?

17/02/2013 | 12:30 | מאת: עדי יותם

שלום לינה, ייתכן שתרגישי גודש אם לא תשאבי/תניקי לאורך 9 שעות. כדאי לעשות גמילה הדרגתית בשעות אלה, ז"א לא לשאוב/להניק ורק אם יש מלאות מציקה לשאוב מעט עד שהיא עוברת (אבל לא עד לריקון מלא). הגוף יתרגל. בסופי שבוע ובחופשות המשיכי להניק כרגיל. הרבה מידע מועיל נוסף תוכלי למצוא במדריך שאלן ואני הוצאנו לחוזרות לעבודה/לימודים. www.facebook.com/avoda.hanaka בהצלחה!

מנהל פורום הנקה