מחסור בחלב

דיון מתוך פורום  הנקה

13/02/2013 | 11:21 | מאת: אסתי

שלום, הבן שלי בן 4 חודשים עד עכשיו ינק יפה מאד, יומיים בשבוע כשאני עובדת הוא מקבל בקבוק שאוב. בעבודה אני לא שואבת, אלא כשאני מגיעה הבית. עד עכשיו הכל היה בסדר, אבל בימים האחרונים יש לי ממש מחסור בחלב. הוא אוכל טיפה וצורח ולא מוכן לינוק עוד. אני מנסה לשאוב ולא יוצא..עד עכשיו שאבתי כמוחיות יפות..קראתי שאת כותבת להנביא לו יותר לאכול אבל הוא מתעצבן ולא מוכן, ואני מפחדת שהוא לא יעלה במשקל. מה אפשר לעשות?? תודה מראש!

17/02/2013 | 13:35 | מאת: עדי יותם

הרבה פעמים יש ירידה לאחר תקופה של שאיבות מוצלחות.. זה מתסכל מאוד. אולי משאבה טובה יותר תעזור בכמויות גדולות יותר. כמו כן קראי בבקשה את התשובה לשאלה מעלייך. כדאי להקפיד שלא יקבל בקבוק ממך. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה