הקשר בין שתייה לכמות החלב

דיון מתוך פורום  הנקה

11/02/2013 | 09:20 | מאת: דין

שלום וברכה אלן, על חשיבות שתיית מים בהנקה אני כמובן יודעת וקראתי רבות על כך. שאלתי היא : האם כמות המים שאני שותה,קטנה או גדולה, משפיעה על כמות החלב באופן ישיר ? תודה רבה מראש

11/02/2013 | 09:58 | מאת: אלן שיין

היי דין, לא ממש ישיר - אלא לגבי כל בריאות הגוף - אז אם את מיובשת אז זה לא ילך - אבל לרוב אני יודעת שיש הבדל מאוד גדול בין "מיובשת" ולא שותה מספיק. תנסי לזכור שהגוף צריך נוזלים כדי לתפקד ולא רק בעיניין יצירת חלב. תשתי! טוב לשתות כוס מים פושרים בכל הנקה ואת תגיעי ל 8 כוסות.. פושרים כי לדעתי לא הכי בריא לשתות מאוד קר. אלן

מנהל פורום הנקה