חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

09/02/2013 | 13:51 | מאת: יפית

היי אלן, בני בן 5 חודשים שוב לא מרגיש טוב ואינו יונק כראוי... למדתי מהפעם הקודמת ולכן אני שואבת, כל כמה זמן עלי לשאוב כדי לשמור על תפוקת החלב והאם לשאוב עד הסוף או להשאיר קצת שמא הוא ירצה פתאום לינוק? ושאלה נוספת, כאשר אני שואבת יש מנות שהן ממש שקופות, כמעט ואין בהן שומן, האם עלי לשמור מנה זאת ולתת לו או לשפוך (או אולי לתת לאחותו בת ה- 3)? תודה יפית

09/02/2013 | 19:02 | מאת: אלן שיין

היי יפית, את יכולה לשאוב כל כמה שעות. אבל הוא בטח יונק קצת? אין כמעט מצב לשאוב "עד הסוף" אם כי תמיד יש עוד בשד. תמיד יהיה לך מה לתת לו. המנות המימיות גם חלב לכל דבר - וכמובן אפשר להשתמש ולתת לו אם ירצה. אפילו בין לבין - הוא ישלים את חסר ביניקה הישר מן השד. שום דבר לא קורה אם יקבל מנה או שתיים שיש פחות שומן. מאחלת לו החלמה מהירה !! אלן

מנהל פורום הנקה