חייבת להתייעץ עם יועצת הנקה בדחיפות על סף ייאוש

דיון מתוך פורום  הנקה

07/02/2013 | 20:45 | מאת: אורלי

הנקתי עד היום אבל בגלל פערי שעות ארוכים בין הנקות כנראה התמעט לי החלב. היא ישנה כל הזמן ונראה שאין לה כח למצוץ אלא רק בשתי דקות ראשונות. ניסיתי לשאוב היום אחרי הנקה ויצאו 2 מל. בת שבוע היום. עלתה סהכ 70 גרם מהשיחרור. מבקשת עזרה דחוף. נתתי תמל 60 מל בשעה 7. איך חוזרים להנקה?

07/02/2013 | 20:58 | מאת: אורלי

נולדה ביום חמישי שעבר במשקל 3200 ה לחררה ביום ראשון במשקל 2900. והיום בטיפת חלב 2970. היא ישנה רצוף 5-6 שעות בלילה. אין לי תחושה השל שד מלא כמו בימים הראש ונים. אך חלב נוזל מעט בין הנקות. היא נרדמת על השדים וקשה להעירה

08/02/2013 | 10:44 | מאת: אלן שיין

שלום אורלי, מזל טוב. שקילה ראשונה לא נחשבת כי זה במשקל אחר אז טוב שהיא מראה סימן עלייה. לא צריכים להכנס ללחץ בגלל שקילה ראשונה. אבל אם היא לא עושה את העבודה - וזה את יכולה לראות לפי החיתולים - אם יש פיפי כל הזמן (לפני שאת נותנת תמ"ל.) אין צורך לדעתי לתת חלב פרה (תמ"ל) אם כי כדאי לך להתרכז בשאיבות אחרת לא תצליחי לחזור ולהיניק אותה. יש המון טיפים ורעיונות איך להאכיל אותו ללא תמ"ל אבל זה חוסר אחריות לעסות את זה בכיתוב - אז כדאי לך לפנות באמת ליועצת הנקה על מנת לבדוק את היכולות התינוקת . יכול להיות שהיא כן עושה את העבודה. שאיבה אינה מדד לכמות החלב שיש. ולא שואבים אחרי ההנקה - (אלא אם זה מצליח) אבל במקום הנקה - תשאבי - החלב מתמלא שוב כעבור רבע-חצי שעה. כדאי לך לרכוש את הספרון שלנו - "הנקה-להעניק מהרגע הראשון " שם כל הטיפים לשבועות הראשונים אודות ההנקה - וההמלצות הכי נכונות. רק דעות סותרות יכולות לשבש את ההנקה - למרות שהן באות רק מכוונות טובות. ניתן להזמין את הספרון: 03=6472411 יועצת הנקה מוסמכת תוכלי למצוא באתר של איגודיועצות המוסמכות: www.iaclc.org.il בברה אלן

12/02/2013 | 09:43 | מאת: אורלי

נולדה ביום חמישי שעבר במשקל 3200 ה לחררה ביום ראשון במשקל 2900. והיום בטיפת חלב 2970. היא ישנה רצוף 5-6 שעות בלילה. אין לי תחושה השל שד מלא כמו בימים הראש ונים. אך חלב נוזל מעט בין הנקות. היא נרדמת על השדים וקשה להעירה

12/02/2013 | 10:16 | מאת: אורלי

היום אני מניקה הנקה מלאה ושואבת רק בסוף ההנקה כדי אולי לעודד עוד ייצור חלב, אני לא שואבת במקום הנקה. ולכן הכמות מאוד קטנה. מתחת ל 10 מל. אכן קיבלתי ייעוץ מיועצת מוסמכת מקסימה , מה שעזר לי לקבל שוב את הביטחון בהנקה.

מנהל פורום הנקה