משוועת להגדיל את ייצור החלב ע"י שאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה

07/02/2013 | 11:22 | מאת: דין

שלום וברכה אלן, שאלות רבות לי אלייך וכולן מקבלות מענה מקצועי,מהיר, ולבבי אז שוב ושוב המון תודה מקרב לב- אני באופן אישי מאוד מעריכה זאת. שאלתי : כיום אני מניקה הנקה מלאה את בני בן החודשיים. עליית משקלו תקינה- אך אני רוצה להגביר את ייצור החלב ע"י שאיבה בנוסף!! להנקה עצמה. כיצד עושים זאת הלכה למעשה? מתי לשאוב : מייד לאחר ההנקה ? (ניסיתי כמה פעמים ולא יצא כלום ) האם כמות החלב השאוב היא המדד לכמה באמת יש בשד עצמו? ובכלל - כיצד לנהל שאיבת חלב בצמוד להנקה מלאה מהשדיים ? תודה רבה

07/02/2013 | 14:04 | מאת: אלן שיין

הי דין, אני עונה לאחר שאלותיך כאן למטה: כיצד עושים זאת הלכה למעשה? מתי שבא לך ונראה לך שתצליחי. אין חוקים. אפשר להיניק פעמיים מאותו צד בארוחה אחת ואז לשאוב מהצד שלא הופעל .......לפני אחרי. מתי לשאוב : מייד לאחר ההנקה ? לא חייב להיות אחרי - אם כי החלב מתחדש כל רבע-חצי שעה. (ניסיתי כמה פעמים ולא יצא כלום )זה יכול להיות בגלל לחץ או סוג המשאבה. או שעדיין לא נכנסת לזה בצורה תדירה. זה תהליך. האם כמות החלב השאוב היא המדד לכמה באמת יש בשד עצמו? לא ובכלל - כיצד לנהל שאיבת חלב בצמוד להנקה מלאה מהשדיים ? תתחילי לשאוב 10 דקות מכל צד. למשך היום - כל שלוש שעות ותראי מה התוצאה. תשני את הזמן של השאיבות והתדירות על פי ההצלחה. זה כמובן יותר מורכב מזה וכפי שציינתי למעלה - הוצאנו ספרון בדיוק על שאיבה ואחסון. את יכולה להזמין אותו בטל: 03-6472411. הבוקר הצגתי אותו בטלויזיה. יש לינק אם תרצי לראות את התוכנית. בכל אופן יש בספרון טיפים, והנחיות שכמובן לא יכולה לכתוב את כולם כאן! בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה