דר ואיד בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

05/02/2013 | 02:44 | מאת: א

אני חודש אחרי לידה, מתקשה מאד בהנקה כשהתחושה היא כל הזמן שאין מספיק חלב. אני מאד רוצה להניק ונמצאת במעקב אצל יועצת הנקה ומנסה כל מיני שיטות להגברת חלב ( הנקה תכופה, תוסף מורי נגה) אבל לצערי התחושה היא שהמצב רק מחמיר. אתמול בביקורת אצל הגינקולוג עלה חשד לדרמואיד בשחלה ואני בהמתנה לאולטראסאונד נוסף . האם לדרמואיד יש השפעה על ייצור החלב? האם יש סיבות אחרות? בתודה. א

05/02/2013 | 08:49 | מאת: אלן שיין

שלום לך. אני מצטערת אבל לא שמעתי על זה ולא יודעת מה זה. תכתבי את התיאור הרפואי בלועזית ואני אחפש. זה שלא שמעתי אולי מצביע על זה שאין קשר להנקה - אחרת - בכל שנותיי בתחום הייתי שומעת על זה - אבל תמיד לומדים דבירם חדשים. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה