זמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

04/02/2013 | 08:55 | מאת: ש

שלום, רציתי לדעת בערך כמה זמן צריכה להימשך הנקה (לא כולל הירדמויות, הרמות ל"גרעפסים" וכו', אלא הנקה רציפה). האם יתכן שכבר אחרי שבוע התינוקת מתייעלת ביניקה וזמן ההנקה מתקצר? אני מרגישה התרוקנות הרבה יותר מהירה מאשר בהתחלה.. תודה.

04/02/2013 | 11:34 | מאת: אלן שיין

שלום לך כן, במשך הזמן התינוקת לומדת לעשות את העבודה יותר טוב. זה תהליך. כל עוד היא אוכלת\ עושה הפסקות, עולה יפה במשקל אז הכל תקין. אם תרצי להזמין ספרון הדרכה הכולל את כל מה שצריך לדעת לגבי ההנקה - עם מידע מעודכן - העוזר לסנן דעות סותרות ניתן להזמין בטל: 03-6472411. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה