הנקב והקאה

דיון מתוך פורום  הנקה

03/02/2013 | 01:04 | מאת: עדי

שלום, בני בן חודשיים בעוד כמה ימים. מהיום שנולד הוא פולט אחרי האוכל ולפעמים כמה שעות אחרי כן, אבל היום קרה משהו מוזר: הוא לא אכל כמו שהוא רגיל, ישן המון ובערב, לאחר שהנקתי אותו, הוא הקיא(!) את כל האוכל. כולו!. יש צורך לראות רופא מחר?

03/02/2013 | 14:39 | מאת: אלן שיין

שלום עדי, אם הוא עולה יפה במשקל, ולא מראה כל סימן של אי נוחות או חולי לרוב אין הרבה מה לעשות.המערכות של תינוקות עדיין לא מאוד מפותחות ולכן יש גליטצ'ים פה ושם. זה משתפר עם הזמן. מאידך אם הוא יורד במשקל ולא נראה טוב ומגיב כאילו אפטי אז יש לפנות לרופא. לרוב גם אם פולטים מה שנראה המון - זה עדיין לא הכל. רק נראה כך ומרגיש כך כאשר צריכים לנקות!! אבל בדרך כלל זה לא מהווה כל סכנה. בברכה אלן

03/02/2013 | 20:24 | מאת: עדי

מנהל פורום הנקה