חשיפה לחומר הדברה

דיון מתוך פורום  הנקה

01/02/2013 | 09:28 | מאת: אילנית

בוקר טוב, לצערי הייתה לנו בבית מכת פרעושים אשר אילצה אותנו להזמין מדביר. המדביר השתמש בחומר שנקרא: סיפזול-20. ההדברה נעשתה ביום שני בשעות הלילה ורק אתמול, אחרי שהבית נשטף ואוורר, חזרנו הביתה ועדיין יש ריח.שאלותיי הן: * אני בהריון שבוע 32 האם הריח עדיין יכול להזיק לעובר? * מה בנוגע לילדים? * נגעתי במגבת שרוססה כנראה, היה לה ריח חריף והרגשתי צריבה באף והעיניים? נקטתי בחומרה ומעבר להוראות המדביר ובכל זאת אני לחוצה לשלומם של ילדי וההריון, אשמח באם תענו בהקדם. תודה מראש

02/02/2013 | 22:06 | מאת: ג'וק בראש

שלום החומר סיפזול 20 מכיל ממס אורגני (נגזרות של נפט) וזה הגורם לריח החזק והחומר הפעיל (מה שהורג בפועל) הוא פירטרואיד (מה שהרבה מדבירים קוראים לו הדברה על בסיס צמחי) הוראות היצרן אומרות לצאת מהמקןם המרוסס לשש שעות וכדי לכתוב זאת על האריזה החומר עובר מבחנים רבים עד שהוא מקבל את אישור המשרד לאיכות הסביבה אז אם יצאת לשלושה ארבעה ימים ושטפת את הריצפה לא צריכה להיות בעיה אלעד אורי,אגרונום ומדביר www.jukbarosh.com

מנהל פורום הנקה