עיקור משאבה

דיון מתוך פורום  הנקה

30/01/2013 | 10:14 | מאת: אלכס

היי, התינוק שלי בן חודשיים והתחלנו לתת לו בקבוק עם חלב שאוב פעם ביום. יש לי משאבת חלב של ספקטרה שלקחתי מיד שרה. בהוראות שימוש/תחזוקה של הערכה כתוב בפרוש לא להשרות במים רותחים ולא להכניס למיקרו אלא לשטוף במים וסבון (נראה לי כי הפלסטיק של הערכה לא עומד בטמפ' כאלה). זה סותר בעצם את כל ההמלצות של משרד הבריאות על עיקור בקבוקים. אז למי להקשיב, אני מבולבלת...תודה מראש

30/01/2013 | 10:53 | מאת: אלן שיין

שלום אלכס, אני לא רואה את הערכה ולכן לא יכולה לקבוע אם זו ערכה "חד פעמית" או רגילה. לחד פעמיות שניתן להשתמש יותר מפעם אחד אבל לא עמיד כמו הערכות הרגילות - אולי בגלל זה ההנחייה הזו. אני שמה את החלקים של המשאבות בסטריליזטור חשמלית ושנים זה מחזיק. אבל אני מודעת שלא כל החלקים עמידים במיקרו. אם זו ערכה רגילה אפשר לשים אותה במים רותחים. מרתיחים רק את החלקים הבאים במגע עם החלב ולא לשתוף בכלל את הצינוריות. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה