כניסה להריון בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

24/01/2013 | 18:39 | מאת: רומי

היי ילדתי לפני חצי שנה ועדיין לא קיבלתי מחזור. הרופא שלי אמר שכדי שאקבל מחזור אצטרך לייבש את החלב ואינני מעוניינת בכך מכיוון שאני רוצה להמשיך להניק. הבנתי שיכול להיות ביוץ ללא מחזור... יש משהו אחר שאפשר לעשות חוץ מלקחת גלולות שייבשו את החלב?

24/01/2013 | 18:46 | מאת: אלן שיין

היי רוני, יש הרבה נשים שיעידו על כך שאפשר להיניק ולהכנס להריון. אני לא מבינה אם את רוצה להיניק או שאת רוצה להכנס כבר להריון. אבל ברגע שהתינוק מתחיל מוצקים או טו טו אז את כבר מיניקה פחות מן הסתם. יש נשים שמקבלות 6 שבועות ומיניקות ללא תוספות ויש כאלה שלא מקבלות ממש עד אחרי הפסקה מוחלטת. אי אפשר לנבא מי תקבל ומי לא. אבל השאלה היא אם אפשר לדחות את ההריון עוד 6 חודשים - ואם כן תוכלי להינות משתי העולמות. כמובן הילד יזכה. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה