צלקת מעגיל בפטמה- האם יפריע להנקה?

דיון מתוך פורום  הנקה

22/01/2013 | 00:07 | מאת: מרינה

היי, היה לי עגיל בפטמה לפני כ-10 שנים, בפטמה עצמה לרוחב. אני בשבוע 11 להריוני הראשון ורציתי לדעת האם יש צורך מראש ללכת לכירורג ולבדוק האם אוכל להניק מהשד הזה, או האם יכול לגרום לסיבוכים כלשהם? תודה מראש..

22/01/2013 | 15:45 | מאת: אלן שיין

היי מרינה, מהניסיון שלי - לא נראה לי שזה מהווה בעייה. הדבר היחיד הוא שאולי יצא משם חלב באופן ספונטני לאומת השנייה. לא חושבת שצפויים אתגרים מיוחדים. איך שלא יהיה כדאי בחודש ה-7 ללכת למפגש של ליגת לה לצ'ה - www.lllisrael.org.il לדבר וללמוד על הנקה. או ביקור אצל יועצת הנקה מוסכמת IBCLC - ידע זה כוח. ואם את מתכוננת מראש -אז תדעי איך לזהות בכלל אם יש בעיה. תוכלי גם להזמין את הספרון שלנו-"הנקה-להעניק מהרגע הראשון" שיש בו את הכל - מה שאני מעבירה במפגש הכנה. בכלל על בואו של תינוק הרך והשינוי שחל בחיינו. ניתן להזמין 03-6472411. יש איגוד של יועצות הנקה מוסמכות: www.iaclc.org.il תוכלי למצוא יועצת באזור מגוריך. לחלק הסדר עם כללית מושלם עם הנחה מאוד ניכרת. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה