החיבור לאמא

דיון מתוך פורום  הנקה

21/01/2013 | 18:46 | מאת: שונית

יש לי תינוקת בת 8 חודשים אשר לא מוכנה לאכול מבקבוק או כל סןג של דייסה בכפית אבל אוכלת מוצקים אני רוצה שתהיה לי אופציה לצאת מהבית ואני לא מוצאת דרך לתת לה בקבוק האם למישהו יש פיתרון? תודה

22/01/2013 | 15:40 | מאת: אלן שיין

היי שונית, למה בכלל להתעקש על לתת בקבוק בכלל? זה לא חלק בלתי נפרד מהתפתחות התינוקת. היא לא רוצה - אז אין כל סיבה שלא תצאי מהבית. כל תינוק יכול ללכת די הרבה שעות ללא חלב. ואת מציינת שהיא כן אוכלת מוצקים אז היא לא תהיה רעבה בכלל. תני לה ספל למים - אם תרצה היא תיקח. חוץ מזה בישביל מה היא צריכה דייסה. סתם מפטם. כנראה שיש לך תינוקת מאוד מאוד חכמה שיודעת מה כן ומה היא לא צריכה. בקבוק זה כלי שמחליף שד לתינוקות שלא יונקים - מעבר למתן חלב לא צריכים בקבוקים. הכי כיף זה בכלל לדלג על העניין הזה. זה לא שלא יודעים איך לקחת - זה עניין רק של רצון. הדבר הכי חשוב בהעדרך הוא שהתינוקת מאושרת ומחייכת. לא צריכים ללחוץ על עניין האוכל בכלל. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה