חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

20/01/2013 | 20:47 | מאת: שוש

היי אלן קודם כל אני רוצה לציין שאני מאד נהנית מהפורום.את פשוט מקסימה איך שאת עוזרת ומייעצת בכזו חכמה.עזרת לי המון................ ועכשיו לעניננו-יש לי חלב שאוב במקרר שאבתי אותו ביום חמישי אחה"צ,כרגע אני לא בבית,האם בעלי יכול לתת אותו לבן שלי? אני יודעת שאפשר 3 ימים במקרר.השאלה אם זה עדיין נקרא 3 ימים? האם זה קריטי? אודה לתשובתך.

21/01/2013 | 12:00 | מאת: אלן שיין

היי שוש, תודה על הפרגון. לדעתי אין כל בעייה לתת את החלב - ללא אחריות כמובן!! אלן

מנהל פורום הנקה