הנקה גיל שנה וארבעה

דיון מתוך פורום  הנקה

14/01/2013 | 11:33 | מאת: אמא

שלום בני בן שנה וכמעט חמשה חודשים יונק בערך 3-4 ביממה כולל הלילה. ואוכל אוכל מוצק במחצית היום נמצא עם סבתא ובבוקר מקבל חלב שאוב(אני דוחה את הגן עד כמה שיהיה ניתן )את החלב אני שואבת לו בעבודה אך הכמיות שאני מצליחה לשאוב כבר לא גדולות ואני מחברת לו שקיות ,חלב פרה הוא לא כל כך אוהב ותמ"ל אני בטח לא אתן כי עד עכשיו הוא מעולם לא נגע בזה. יש אפשרות להגביר את ייצור החלב בשאיבה בבוקר אני פוחדת שכבר זה לא יספיק ? והאם הערך התזונתי לחלב בגיל כזה הוא משמעותי? אין לי כוונת לגמול אותו אני כוונות לתת לו את הבחירה מתי לעשות את זה. תודה רבה

14/01/2013 | 15:39 | מאת: אלן שיין

שלום לך תמ"ל זה חלב פרה פלוס. ואם תרצי להמשיך לתת את החלב שמיועד לו (שיש בו עדיין הכל!!) אז אפשר תמיד לשפר את השאיבות ולהגביר את התפוקה. יש לנו ספרון ממש שמתיחס לכל הנושא הזה של שאיבה טיפים וכו' שנקרא: "לחזור לעבודה, להמשיך בהנקה" ניתן להזמין בטל: 03-6472411. באשראי. אבל אין כל בעעייה להגביר אם תתמידי. וכמובן חלב אם מאוזן ומיועד לו - עד מתי שתרצי להיניק. החלב נשאר אותו החלב מלא נוגדנים, תאים חיים, חלבונים ומינון נכון של שומנים וסידן. את יכולה לשאוב יותר בעבודה, בלילה, אפשר להיניק אותו רק מצד אחד - ולאחר הפסקה שוב מאותו צד ואז אחרי שמסיימים אפשר לשאוב מהצד שלא היה בשימוש. בהצלחה אלן

מנהל פורום הנקה